0položka(y)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bavlnená utierka ružová s motívom vianočného luskáčika a tanečnice 50 x 70 cm Clayre & Eef 41971

EAN: 8717459935129

Podľa značky: Clayre & Eef

Krajina pôvodu: Holandsko

Podľa príležitosti: Vianoce

Farba: Ružová

Materiál: Bavlna

Formát: 50 x 70 cm

Dostupnosť: Skladom

7,90 €

Detaily

Bavlnená utierka ružová s motívom vianočného luskáčika a tanečnice z dielne holandskej značky Clayre & Eef . Utierka, alebo uteráčik pre hostí vyrobený zo 100 % bavlny. Utierka je potlačená motívom vianočných luskáčikov v ružovom farebnom prevedení. Veľkosť utierky je 50 x 70 cm.

Táto utierka od Clayre & Eef je skutočným doplnkom do vašej kuchyne vďaka svojmu jedinečnému motívu. Vytvára hrejivú atmosféru v kuchyni a je samozrejme praktická na použitie. Kuchynská utierka je vyrobená zo 100% bavlny a má aj pútko na zavesenie utierky. Utierka sa dá prať, pre optimálne výsledky pridajte počas prania štipku octu. Dodajte svojej kuchyni atmosféru pomocou utierok Clayre & Eef!

Upozornenie! Táto séria v jemných ružových farbách dáva tvar príbehu o luskáčikovi. Táto textilná séria je dostupná aj pre deti, aby sa v kuchyni mohla pustiť do práce celá rodina. Vzor so všetkými prvkami, ktoré sú z tejto témy rozpoznateľné, dodáva tejto kolekcii originalitu. Luskáčik je symbolom šťastia. Užite si krásne spoločné chvíle.

Ďalšie informácie

EAN 8717459935129