JELLYCAT sú jedinečné, milé a na dotyk neuveriteľne hebké plyšové dekorácie vhodné nie len do detskej izby.

Jellycat je londýnska značka založená v roku 1999 a jej cieľom je vytvárať originálne a jedinečné plyšové dekorácie. Oponuje nie len nezvyčajným vzhľadom ale aj luxusnými látkami a dizajnmi.

Meno Jellycat si zasluhuje dieťa, ktoré milovalo mačky a želé. Pri kombinácií týchto dvoch slov v ňom vyvolalo smiech a radosť. Hlúposť, originálnosť a jednoduchosť názvu vystihovalo nezvyčajnú tvorbu a tak sa na trh dostala značka Jellycat s nezvyčajnými plyšovými dekoráciami.

Od začiatku vstupu na trh sa Jellycat snažil kombinovať tie najluxusnejšie látky s tým najneobvyklejším dizajnom. Neustále sa snaží na trh priniesť tie najnezvyčajnejšie dizajny s kombináciou jemnej a luxusnej látky, ktoré sú uvedené na trhoch raz za rok v dvoch kolekciách.

My Vám prinášame ich najnovšiu kolekciu zameranú hlavne na tých najjemnejších zajačikov. Ale ak ide o Jellycat ponúkame Vám aj psíky v jedinečnom dizajne, včielky, žabky, sloníky alebo aj morské zvieratká ako napríklad kreveta či chobotnica.

Neváhajte a zaľúbte sa do jedného z nezvyčajného Jellycatu! Len u nás teraz s 20% na všetok Jellycat pri využití kupónu JELLYCAT.