0položka(y)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Terakotová dekorácia morskej hviezdice 17 cm 30760

Podľa značky: Talianska terakota

Krajina pôvodu: Taliansko

Farba: Tehlová

Materiál: Terakota

Formát: 17 x 17 x 1 (šhv), hmotnosť 0,20 kg

Dostupnosť: Skladom

7,00 €

Detaily

Ručne vyrábaná talianska terakota je druh keramiky, ktorá je zo vzácnej pálenej hliny Colline Senesi tehlovej až hnedej farby, ktorá je ťažená z kopcov v okolí Sieny. Je to ideálny záhradný doplnok pre príjemne strávené chvíle v záhrade pripomínajúce blažený letný deň v talianskom Toskánsku.

Pálená terakota je kvalitný, pevný a odolný materiál vyrábaný tradičnou technikou a sušením pri teplotách nad 1 000 °C. Originálny doplnok so zaujímavou štruktúrou, vďaka ktorej ňou prechádza vzduch i voda je so svojimi schopnosťami vítaný pomocník pri okysličovaní koreňov rastlín a stromčekov alebo pri zadržovaní alebo odvodňovaní vody.

Terakota mala svoje využitie už aj v praveku a to úžitkové alebo aj dekoratívne ako sošky zobrazujúce človeka alebo zvieratá. Dnes okrem toho už máme aj rozličné kvetináče rôznych veľkostí, amfory, truhlíky a rôzne iné.

Tak ako je terakota ideálny doplnok do Vašej záhrady, tak jednoducho si dokáže svoje miesto nájsť aj vnútri. Rôzne kvetináče či dekorácie sú rovnako vhodné do Vášho domova ako aj do záhrady.

Vytvorte si moderný dizajn s tradičnými toskánskymi výrobkami a aj vy si urobte u seba na záhrade malé Taliansko pre oddych a pohodu.

Vykúzlite si s nami atmosféru čarovného Toskánska u vás doma.

Odolná do - 20 °C.

Aby ste mohli tieto výrobky používať čo najdlhšie je potrebné dodržiavať nasledujúce pokyny:

- v zime alebo pri teplotách nižších ako 3 °C treba zabezpečiť aby vo výrobku nezostala žiadna voda

- je potrebné sa uistiť, že kvetináče sú naplnené zeminou ale otvory pre drenáž sú vždy voľné a taktiež zaistiť odtok vody prostredníctvom vytvoreného otvoru

- v podmiskách sa nesmie zhromažďovať voda pri teplote nižšej ako 3 °C

- v mrazivom počasí presúvajte predmety veľmi opatrne, pretože spodok môže byť primrznutý. Na odmrazenie nepoužívajte teplú vodu, soľ ani iné prostriedky na odstránenie ľadu alebo snehu z predmetov.

Ďalšie informácie

EAN Nie