0položka(y)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bavlnená béžová chňapka s bielo-modrým lemom a s motívom kohúta 20 x 20 cm Clayre & Eef 42891

EAN: 8717459952713

Podľa značky: Clayre & Eef

Krajina pôvodu: Holandsko

Farba: Béžová

Materiál: Bavlna

Formát: 20 x 20 cm

Dostupnosť: Skladom

4,90 €

Detaily

Bavlnená béžová chňapka s bielo-modrým lemom a s motívom kohúta z dielne holandskej značky Clayre & Eef. Táto chňapka od Clayre & Eef je skutočným doplnkom do vašej kuchyne vďaka svojmu jedinečnému motívu. Vytvára hrejivú atmosféru v kuchyni a je samozrejme praktický na použitie. Rukavica na pečenie je vyrobená zo 100% bavlny a má tiež praktické uško na zavesenie. Má tiež polyesterovú výplň pre izoláciu, vďaka čomu je tepelne odolná. A samozrejme chňapku je možné prať v práčke. Dodajte svojej kuchyni atmosféru s chňapkami od Clayre & Eef!

Bavlnené rukavice na pečenie majú teplotný limit približne 200-230 stupňov Celzia. Pri manipulácii s horúcimi predmetmi, ako sú plechy na pečenie, je dôležité vziať do úvahy teplotu plechu. Ak má plech na pečenie vyššiu teplotu, než je teplotný limit vašich bavlnených rukavíc, teplo môže preniknúť cez rukavice a spôsobiť popáleniny.

Viva la France! Táto autentická séria podobná ľanu obsahuje nádych Francúzska, nostalgiu a krásne ilustrované prvky. Položky, ako sú dekoratívne vankúše a podušky na sedenie a rozsiahly riad, poskytujú dodatočnú výhodu a robia túto kolekciu viac než kompletnou. Táto séria nie je len na veľkonočné dni, ale vďaka jemnému dizajnu sa hodí aj na každodenné nosenie. S predmetmi, ako sú kuchynské utierky, kuchynské zástery, hrnce a chňapky, je varenie a pečenie skutočnou radosťou. Vytvorte na stole útulnú atmosféru pomocou zodpovedajúcich obrusov, behúňov, prestierania a obrúskov. Život je krásny!

Ďalšie informácie

EAN 8717459952713