0položka(y)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bavlnená kuchynská chňapka v bielo-modrom farebnom prevedení s dekorom hortenzií 18 x 30 cm Clayre & Eef 41377

EAN: 8720898012337

Podľa značky: Clayre & Eef

Krajina pôvodu: Holandsko

Farba: Biela, Modrá, Ružová

Materiál: Bavlna

Formát: 18 x 30 cm

Dostupnosť: Skladom

9,00 €

Detaily

Bavlnená kuchynská chňapka v bielo-modrom farebnom prevedení s dekorom hortenzií z dielne holandskej značky Clayre & Eef . Táto zábavná chňapka od Clayre & Eef je skutočným doplnkom do vašej kuchyne vďaka svojmu jedinečnému motívu. Vytvára hrejivú atmosféru v kuchyni a je samozrejme praktický na použitie. Rukavica na pečenie je vyrobená zo 100% bavlny a má tiež praktické uško na zavesenie. Má tiež polyesterovú výplň pre izoláciu, vďaka čomu je tepelne odolná. A samozrejme chňapku je možné prať v práčke. Dodajte svojej kuchyni atmosféru s chňapkami od Clayre & Eef!

Bavlnené rukavice na pečenie majú teplotný limit približne 200-230 stupňov Celzia. Pri manipulácii s horúcimi predmetmi, ako sú plechy na pečenie, je dôležité vziať do úvahy teplotu plechu. Ak má plech na pečenie vyššiu teplotu, než je teplotný limit vašich bavlnených rukavíc, teplo môže preniknúť cez rukavice a spôsobiť popáleniny.

Pri pomyslení na leto si človek predstaví rozkvitnuté hortenzie. Táto textilná séria je celá venovaná tejto letnej kvetine. Svetlomodrý podklad poskytuje svieži základ a pásikový vzor tiež dodáva tejto sérii klasický nádych. Vzor s hortenziami v ružových farebných akcentoch pôsobí ako skutočný pútač. Táto rozsiahla textilná séria - okrem verzie pre dospelých - obsahuje aj kuchynskú zásteru, držiak na hrnce a chňapku.

Ďalšie informácie

EAN 8720898012337