0položka(y)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bavlnená kuchynská chňapka v bielo-ružovom farebnom prevedení s dekorom ruží 18 x 30 cm Clayre & Eef 41374

EAN: 8720898012122

Podľa značky: Clayre & Eef

Krajina pôvodu: Holandsko

Farba: Biela, Ružová

Materiál: Bavlna

Formát: 18 x 30 cm

Dostupnosť: Skladom

9,00 €

Detaily

Bavlnená kuchynská chňapka v bielo-ružovom farebnom prevedení s dekorom ruží z dielne holandskej značky Clayre & Eef . Táto zábavná chňapka od Clayre & Eef je skutočným doplnkom do vašej kuchyne vďaka svojmu jedinečnému motívu. Vytvára hrejivú atmosféru v kuchyni a je samozrejme praktický na použitie. Rukavica na pečenie je vyrobená zo 100% bavlny a má tiež praktické uško na zavesenie. Má tiež polyesterovú výplň pre izoláciu, vďaka čomu je tepelne odolná. A samozrejme chňapku je možné prať v práčke. Dodajte svojej kuchyni atmosféru s chňapkami od Clayre & Eef!

Bavlnené rukavice na pečenie majú teplotný limit približne 200-230 stupňov Celzia. Pri manipulácii s horúcimi predmetmi, ako sú plechy na pečenie, je dôležité vziať do úvahy teplotu plechu. Ak má plech na pečenie vyššiu teplotu, než je teplotný limit vašich bavlnených rukavíc, teplo môže preniknúť cez rukavice a spôsobiť popáleniny.

Táto séria je sladšia ako sladká! Jemné ružové pozadie v kombinácii so vzorom ruží tvorí veselý, super sladký základ tejto série. Vďaka kombináciám s bodkovanými a pásikovými vzormi je tento textil tiež všeliek, len nie nudný. Čipkované detaily na predmetoch, ako je obrus, vankúš, kuchynská zástera, behúne na stôl a kuchynské utierky, dokonale dopĺňajú túto sériu. S týmto kuchynským textilom nie je žiadna večera nudná. Choďte na sladké!

Ďalšie informácie

EAN 8720898012122