0položka(y)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bavlnený obrus - behúň v červenom farebnom prevedení s károvaným vzorovaním a dekorom jeleňov 50 x 140 cm Clayre & Eef 42001

EAN: 8717459632905

Podľa značky: Clayre & Eef

Krajina pôvodu: Holandsko

Podľa príležitosti: Vianoce

Farba: Červená, Zlatá

Materiál: Bavlna

Formát: 50 x 140 cm

Dostupnosť: Skladom

16,80 €

Detaily

Bavlnený obrus - behúň v červenom farebnom prevedení s károvaným vzorovaním a dekorom jeleňov z dielne holandskej značky Clayre & Eef .

Tento behúň od značky Clayre & Eef je skutočným doplnkom Vášho jedálenského stola vďaka jedinečnému motívu. Vytvára hrejivú atmosféru pri jedle a je samozrejme praktický na používanie. Behúň je vyrobený zo 100% bavlny a je príjemný na dotyk. Behúň na stôl je možné umývať; pre optimálne výsledky pridajte počas prania štipku octu. Dodajte svojmu stolu atmosféru pomocou behúňov od Clayre & Eef!

Nórske Vianoce majú veľa tradícií. Táto textilná séria sa perfektne hodí. Červená farba, károvaný vzor a použitie typických vianočných ilustrácií vás dostane do vianočnej nálady. Tradičné v celej svojej kráse! Príprava vianočného stola nebola nikdy taká jednoduchá a rozsiahla. Môžete tiež pripraviť večeru štýlovo so zodpovedajúcimi kuchynskými zásterami, kuchynskými utierkami, podnosmi a chňapkami. Urobte si veselé malé Vianoce.

Ďalšie informácie

EAN 8717459632905