0položka(y)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Keramická miska v bielom farebnom prevedení s dekorom olív vo vidieckom štýle 14 x 7 cm/500 ml Clayre & Eef 42908

EAN: 8717459660007

Podľa značky: Clayre & Eef

Krajina pôvodu: Holandsko

Farba: Biela, Zelená

Materiál: Keramika

Formát: 14 x 7 cm / 500 ml

Dostupnosť: Skladom

12,90 €

Detaily

Keramická miska v bielom farebnom prevedení s dekorom olív vo vidieckom štýle z dielne holandskej značky Clayre & Eef.

Miska môže byť naplnená toľkými rôznymi vecami, ako je domáci šalát, polievka, ovocný snack, zmrzlina a oveľa viac! A s našimi miskami dodáte chýbajúcu atmosféru. Väčšina z nich má štýlový dizajn alebo je pokrytá jedinečnou potlačou. Skvelé v kombinácii s našou sériou riadu!

Objavte našu krásnu misku, dokonalý doplnok k vášmu riadu! Táto jedinečná misa je špeciálne navrhnutá tak, aby predstavovala Vaše kulinárske výtvory špeciálnym spôsobom. Či už uprednostňujete klasický vzhľad alebo moderný nádych, táto misa sa perfektne hodí ku každému stolu.

Táto miska vyrobená z vysoko kvalitného materiálu je nielen pastvou pre oči, ale je aj odolná a funkčná pri používaní. Prepracovaný dizajn a nádherné detaily robia z tejto misy skutočný stredobod vášho stola.

Vďaka všestrannosti je táto misa vhodná pre všetky druhy kulinárskych výtvorov, od lahodných polievok a šalátov až po chutné dezerty. Okrem toho je táto misa obzvlášť vhodná na chutné raňajky! Začnite svoj deň štýlovo a vychutnajte si svoje obľúbené raňajky podávané v tejto elegantnej miske.

Doprajte svojim jedlám prezentáciu, ktorú si zaslúžia, a zapôsobte na svojich hostí touto štýlovou a funkčnou misou. Či už organizujete intímnu večeru, oslavujete slávnostnú príležitosť alebo si jednoducho chcete vychutnať relaxačné raňajky, táto misa dodá každému stolu nádych triedy a sofistikovanosti. Obohaťte svoj riad o túto krásnu misku a vychutnajte si vkusný a očarujúci kulinársky zážitok. Už viac neváhajte a pridajte si túto všestrannú misku do svojej zbierky. Objednajte si teraz a premeňte svoje chvíle stolovania a raňajok na skutočný kulinársky zážitok!

Ďalšie informácie

EAN 8717459660007