0položka(y)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Polyresinová vianočná dekorácia snežnej gule v červeno-zlatom farebnom prevedení s dekorom Mikuláša 15 x 20 cm Clayre & Eef 43228

EAN: 8717459795068

Podľa značky: Clayre & Eef

Krajina pôvodu: Holandsko

Podľa príležitosti: Vianoce

Farba: Červená, Zlatá

Materiál: Polyresin, Sklo

Formát: 15 x 20 cm / 2xAA

Dostupnosť: Skladom

98,00 €

Detaily

Polyresinová vianočná dekorácia snežnej gule v červeno-zlatom farebnom prevedení s dekorom Mikuláša z dielne holandskej značky Clayre & Eef. Urobte si párty s touto roztomilou snehovou guľou! Nechajte padať sneh a okamžite sa ponoríte do zimnej atmosféry. A nádherná dekorácia vo vnútri snehovej gule robí efekt padajúceho snehu ešte príjemnejším. Nech sneží!

Polyresin, odolná syntetická živica! Polyresin je syntetický materiál zložený zo zmesi živíc, tvrdidiel a ďalších prísad. Používa sa na odlievanie predmetov zložitých tvarov, ako sú ozdobné figúrky, plastiky a bytové dekorácie. Hoci polyresin zdieľa niektoré podobné vlastnosti s niektorými plastovými materiálmi, ako je trvanlivosť a tvárnosť, je dôležité zdôrazniť, že polyresin nie je technicky rovnaký ako bežný plast. Ide skôr o špecifický typ syntetickej živice používanej na dekoratívne a remeselné aplikácie.

Rozmer snehovej gule je 15 x 20 cm.

Ďalšie informácie

EAN 8717459795068