0položka(y)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Porcelánový hlboký tanier v bielom farebnom prevedení s dekorom rýb a srdiečok 20 x 2 cm Clayre & Eef 41982

EAN: 8717459952553

Podľa značky: Clayre & Eef

Krajina pôvodu: Holandsko

Farba: Biela, Červená, Modrá

Materiál: Porcelán

Formát: 20 x 2 cm

Dostupnosť: Skladom

7,90 €

Detaily

Porcelánový hlboký tanier v bielom farebnom prevedení s dekorom rýb a srdiečok z dielne holandskej značky Clayre & Eef .

Začnime deň chutnými raňajkami. A neexistuje iný spôsob, ako použiť raňajkové taniere od Clayre & Eef. Naše útulné taniere zaistia, že vaše raňajky budú vyzerať o niečo svetlejšie. Začnite deň s úsmevom!

Objavte krásne taniere, ktoré rozžiaria Váš stôl! Tieto jedinečné taniere s atmosférou sú špeciálne navrhnuté tak, aby podávali Vaše jedlá špeciálnym spôsobom. Či už uprednostňujete klasický vzhľad alebo moderný nádych, tieto taniere dokonale doplnia akýkoľvek štýl.

Starostlivo vybrané a vysoko kvalitné taniere sú nielen pastvou pre oči, ale aj odolné a funkčné pri používaní. Prepracovaný dizajn a nádherné detaily robia z týchto tanierov skutočný prínos.

Začnite svoj deň s nádychom mágie a urobte z každej chvíle raňajok nezabudnuteľný zážitok. Tieto taniere sú ideálne na každodenné pohostenie alebo na špeciálne príležitosti, kde chcete prekvapiť svojich hostí chutnými jedlami.

Oživte svoje kulinárske výtvory a doprajte svojim jedlám prezentáciu, ktorú si zaslúžia. Nechajte svoj stôl zažiariť štýlom a triedou pridaním týchto krásnych tanierov k dekorácii Vášho stola. Vychutnajte si lahodný začiatok dňa s týmito elegantnými taniermi !

Ďalšie informácie

EAN 8717459952553