0položka(y)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Trojdielna záhradná súpravy stolík a dvoch stoličiek v zelenom farebnom prevedení 75x80x71/45x50x37 cm 43079

EAN: 8720573914048

Podľa značky: Prosperplast

Krajina pôvodu: Holandsko

Farba: Zelená

Materiál: Plast

Formát: stolička (75x80x71cm), stôl (45x50x37cm)

Dostupnosť: Skladom

198,00 €

Detaily

Premeňte svoj vonkajší priestor s touto očarujúcou 3-dielnou záhradnou súpravou, ktorá sa skladá z dvoch pohodlných stoličiek a štýlového stola. Táto súprava vyrobená z vysoko kvalitného plastu ponúka odolnosť a jednoduchú údržbu, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre Vašu záhradu, terasu alebo balkón.

Svieža zelená farba stoličiek a stola dodá Vášmu vonkajšiemu prostrediu veselý akcent a vytvára príjemnú atmosféru. Stoličky sú ergonomicky navrhnuté pre optimálny komfort sedenia, zatiaľ čo stôl poskytuje vhodné miesto na umiestnenie nápojov, kníh alebo dekoratívnych predmetov.

Súprava je nielen funkčná, ale aj všestranná. Či už si užívate relaxačné popoludnie na slnku, zdieľate šálku kávy s priateľom alebo si chcete len oddýchnuť, táto záhradná súprava splní všetky Vaše potreby. Vďaka nízkej hmotnosti a jednoduchej montáži sa súprava ľahko premiestňuje a prispôsobuje požadovanému nastaveniu.

Vyberte si štýl, pohodlie a jednoduchosť použitia s touto 3-dielnou záhradnou súpravou zo zeleného plastu. Vytvorte si atraktívny vonkajší priestor, kde môžete relaxovať a užívať si príjemné chvíle s touto odolnou a modernou súpravou.

Táto originálna a zábavná záhradná súprava s okrúhlou štruktúrou je vyrobená z polyetylénu a má dve stoličky (75x80x71 cm) a stôl (45x50x37 cm), ktoré si zamilujete. Pri čistení odporúčame vyhnúť sa používaniu chemických prípravkov. Pre správnu údržbu ho odporúčame chrániť pred atmosférickými javmi.

Ďalšie informácie

EAN 8720573914048