0položka(y)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Záhradný skleník s plachtou v zelenom farebnom prevedení 143 x 73 x 195 cm 43050

EAN: 8719202916317

Podľa značky: Ostatné

Krajina pôvodu: Holandsko

Farba: Zelená

Formát: 143 x 73 x 195 cm

Dostupnosť: Skladom

66,00 €

Detaily

Záhradný skleník je povinnou výbavou každého záhradkárskeho nadšenca. Pestovanie rastlín sprevádza človeka od úsvitu vekov. A hoci nie každý z nás má možnosť zbierať plodiny ako profesionálny farmár, čoraz viac ľudí skúša záhradkárstvo. Nie je to spôsobené len tým, že v posledných rokoch sa čoraz viac pozornosti venuje kvalite potravín, ktoré jeme, a zdroju ich pôvodu.

Pestovanie rastlín a vlastná záhrada nie je len zdrojom radosti a uspokojenia, ale aj skvelým nápadom na relax a uvoľnenie po náročnom a stresujúcom dni. Už dávno je známe, že byť obklopený zeleňou nás upokojuje a dodáva nám vitalitu. Záhradný skleník navrhnutý spoločnosťou s rozmermi 143 x 73 x 195 cm je výbornou voľbou pre začiatočníkov aj pokročilých záhradkárov.

Vďaka ľahkej konštrukcii je nielen mimoriadne bezpečná, ale umožňuje aj jednoduché skladanie (napr. na zimu) alebo prepravu na iné, pohodlnejšie miesto. Symetrické police po stranách umožňujú umiestniť na ne črepníky so sadenicami, čo je mimoriadne praktické a ergonomické riešenie. Skleník chráni rastliny vo vnútri pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Vstup je vyrobený tak, aby umožňoval reguláciu cirkulácie vzduchu vo vnútri, ktorá je potrebná pre správne udržiavanie teploty v skleníku.

Ďalšie informácie

EAN 8719202916317