S príchodom jari a Veľkej noci prichádza do našich domovov aj vlna jarnej nálady. Ako každý rok, aj tento sa pozornosť upriamuje na jarné a veľkonočné dekorácie, ktoré prinášajú úžasnú možnosť oživiť váš domov či záhradu. V našom Záhradnom centre Z&M sme sa zamerali na to, aby sme vám priniesli tie najluxusnejšie a najkrajšie dekorácie od svetových dizajnérov, aby ste mohli svoj domov či záhradu ozdobiť s eleganciou a štýlom.

Trendy v dizajne sa menia každý rok

S každým novým rokom sa dostávajú do popredia nové trendy a dizajnové prvky. Jarné a veľkonočné dekorácie nie sú výnimkou. Každý rok sledujeme inovácie v použitých materiáloch, štýloch a farbách. Dizajnéri sa snažia prinášať nové a osviežujúce nápady, ktoré zodpovedajú súčasným vkusom a preferenciám.

Aké sú tohtoročné trendy?

Tento rok sme si všimli nárast záujmu o dizajnové dekorácie na stôl, ktoré dodávajú jemný dotyk elegancie a sofistikovanosti do našich interiérov. Zaujímavé textúry, kvalitné materiály a štýlové dizajny sú kľúčovými prvkami, ktoré prichádzajú do popredia. Populárne sú aj dekorácie s veľkonočnými symbolmi, ako sú vajíčka, zajačiky, kuriatka alebo sliepočky.



Čo prinášajú obľúbené značky ako Clayre & Eef a Blanc Maricló

Medzi top značky, ktoré nám dovážajú úžasné jarné a veľkonočné dekorácie, sú Clayre & Eef a Blanc Maricló. Ich kolekcie sa vyznačujú nezameniteľným štýlom a originalitou. Každý kus ich dekorácií je ako malé umelecké dielo, ktoré okamžite oživí váš domov.

Tieto značky sa stali obľúbenými pre ich schopnosť prinášať do našich domovov luxusné dekorácie, ktoré pôsobia elegantne a sofistikovane a hodia sa ku každej príležitosti. Ich produkty sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov a dizajny sú vždy aktuálne a trendy.

Farby a vzory, ktoré sú in

V tomto období sa stretávame s paletou jasných a žiarivých farieb, ako je svieža zelená, žltá a pastelové odtiene modrej a ružovej. Populárne sú aj kvetinové vzory a vzory inšpirované prírodou. Tieto živé farby a štýlové vzory nám umožňujú vytvoriť si prostredie plné života a radosti, ktoré nás obklopuje krásou a pozitívnou energiou.

Svetoví dizajnéri nám opäť prinášajú jarné a veľkonočné dekorácie, ktoré nám umožňujú oživiť naše domovy a záhrady s eleganciou a štýlom. V našom záhradnom centre nájdete široký výber luxusných dekorácií, ktoré vám pomôžu vytvoriť jedinečnú atmosféru pre toto obdobie. Nechajte sa inšpirovať a premeňte svoj domov na miesto plné radosti a krásy!