Hľadáte perfektný kvetináč pre vaše rastliny? Vytváranie útulného a príjemného prostredia vo vašej domácnosti alebo záhrade nikdy nebolo jednoduchšie.

Široká ponuka kvetináčov na zahradne.sk

V našom eshope nájdete široký výber kvetináčov rôznych materiálov, farieb a veľkostí, ktoré dotvoria interiér aj exteriér vášho domova. A to s doručením do 2 dní a garanciou kvality dodania vám prídu kvetináče nepoškodené a pripravené na okamžité použitie!



Betónové kvetináče

Betónové kvetináče sú nielen moderné a elegantné, ale aj odolné a trvanlivé. Ich robustný dizajn prinesie do vášho domova špeciálny dotyk prírodného kameňa. Vhodné sú pre sukulenty či kaktusy. V našej ponuke nájdete betónové kvetináče v rôznych farebných prevedeniach, dizajnoch či tvaroch. Betónové kvetináče sa dokonale zladia s vonkajšou dlažbou a stanú sa trvalou súčasťou celkového dizajnu.

Terakotové kvetináče

Terakotové kvetináče prinášajú do vášho interiéru alebo exteriéru rustikálny šarm. Ich prírodný vzhľad a teplé odtiene zemitej farby dodajú vašim rastlinám ideálne prostredie na rast a kvitnutie.

Kovové kvetináče

Ak preferujete moderný, priam až industriálny štýl tak kovové kvetináče si rozhodne zamilujete. Okrem toho sú aj mimoriadne odolné, čím sa stávajú vhodné nielen pre interiér, ale aj do exteriéru. V našej ponuke nájdete kovové kvetináče rôznych tvarov i veľkostí, a tiež v rôznych farebných prevedeniach.



Prútené kvetináče

Prútené kvetináče dodávajú do vášho prostredia príjemnú atmosféru. Svojim vzhľadom sú ideálne pre boho štýl. Ich prirodzený materiál púta pozornosť a dodá vašej domácnosti čaro prírody. Samotné kvetináče sú ľahké a vzdušné.

Plastové kvetináče

Plastové kvetináče sú praktické a odolné voči poveternostným vplyvom. Sú ľahké a ľahko sa udržiavajú, čo ich robí ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá jednoduché a predovšetkým cenovo dostupné riešenie.

Závesné a balkónové kvetináče

Okrem klasických kvetináčov nájdete v našej ponuke i kvetináče na zavesenie či balkónové kvetináče. Taktiež ponúkame kovové držiaky na zavesenie jednotlivých kvetináčov. Môžete ich umiestniť na balkónové panely, zábradlie, na terasu či do altánku. Závesné i balkónové kvetináče sú vhodné pre ťahavé rastliny, ktoré v nich krásne vyniknú.



Veselé farebné kvetináče

Ak vás lákajú farebné kvetináče, určite si vyberiete. V našej ponuke nájdete rôzne farby kvetináčov, z tých tradičných farebných kombinácií to je čierny kvetináč, biely kvetináč či zlatý kvetináč. Taktiež nájdete u nás aj veselšie farby kvetináčov, ako je ružová, zelená, žltá či červená. Rovnako ponúkame maľované či rôzne dekorované kvetináče.

Rôzne veľkosti kvetináčov pre rôzne rastliny

Výber správnej veľkosti kvetináča je dôležitý pre správny rast a trvácnosť rastliny. Ponúkame rôzne druhy kvetináčov - malé, veľké, vysoké či nízke kvetináče, jednoducho u nás nájdete kvetináč pre každú rastlinu.

Novinky v kvetináčoch na zahradne.sk

Ak hľadáte netradičný kvetináč, v našej ponuke nájdete rôzne kvetináče v tvare hlavy z dielne talianskej značky EDG, ktoré sú nielen praktické, ale aj jedinečné.



Ďalšou novinkou je kvetináč v tvare gumených čižiem či rôznych kvetináčov v štýle vintage.

Pri výbere kvetináča nezabudnite vopred prehodnotiť veľkosť a typ rastliny, umiestnenie kvetináča a váš interiérový štýl. Navštívte náš eshop a vyberte si ten pravý kvetináč pre vaše rastliny!